Je bevindt je hier:
Home Overig Groupactie.nl

Zoek website

Categorieën

Groupactie.nl - Is groupactie.nl inorde.nl?

Website Groupactie.nl

Groupactie biedt dagelijks nieuwe en meerdere deals aan door heel Nederland. Deze deals kun jij in de vorm van een cadeaubon bemachtigen op de Groupactie website. De kortingsbonnen zijn vaak voor iedereen interessant.

Uw ervaring met Groupactie.

Lees meer over groupactie.nl....

Geef hier uw stem!

(42 stemmen, gemiddeld 2.24 van 5)

naar boven
Reviews (34)
34
bestelling werd prima op tijd verstuurd. Ruilen/retourneren is een ander verhaal.Bezorging was per DHL echter via DHL terugsturen ( DHL service punt ) lukte niet omdat groupactie.nl daar niet bekend was. Van Groupactie.nl adres gekregen om terug te sturen via PostNL, kosten Eur 6,95 terwijl product Eur 7,95 was! Let daar dus op voordat je iets besteld. Retourneren of ruilen is voor eigen kosten. Verder wel altijd snelle reactie via mail gekregen.
33
Begin mei een bestelling geplaatst. Dezelfde dag kreeg ik een e-mail dat de bestelling verzonden was, so far so good. Ruim een week later had ik nog niets ontvangen dus heb ik een e-mail gestuurd naar Groupactie om te vragen waar mijn bestelling bleef. Dezelfde dag kreeg ik een reactie, Groupactie had mijn huisnummer niet doorgegeven aan PostNL, waardoor PostNL het pakket terug heeft gestuurd naar Groupactie. Ontzettend slordig van Groupactie moet ik zeggen (als het al waar is dat ze het pakket in eerste instantie hebben verstuurd, want daar begin ik inmiddels ook aan te twijfelen). Groupactie zou het pakket nogmaals versturen, zodra ze het pakket retour gekomen was. U raad het al: tot op heden heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Begin juni heb ik wederom twee keer een e-mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft, maar mijn e-mails blijven sindsdien onbeantwoord. Op de chat via de website komt ook geen reactie. Oplichtingspraktijken noem ik dit, bestel hier niet!!
32
Twee keer iets besteld. Twee keer niets gekregen. Toen gereclameerd. Eerste bestelling alsnog aangekomen, na weken. Tweede bestelling weer niet. Weer gereclameerd. Product uitverkocht.
Als ik niks had gedaan hadden zij mijn geld mooi gehouden.
Waardeloos.
31
Medisana luchtfilters besteld en binnen de aangegeven tijd waren ze binnen. Erg tevreden hier! Wendy uit Gent
30
25 april een bikini besteld en nog steeds niks binnen...
Bij het bellen 3 kwartier gewacht tot ik iemand aan de lijn kreeg en nog geven ze geen duidelijke antwoorden !
29
Ik heb vorige week een bikini besteld en zo te zien aan deze reacties zal hij niet snel binnen komen. Jammer van het mooie weer...
28
NIETS BESTELLEN BIJ HUN!!!
Ik heb een bikini besteld... 2 maanden geleden, er stond bij dat die normaal superduur was en ik maakte het geld over, ik kreeg een mail dat het was verzonden. ik kreeg hem maar niet dus kijk ik op m'n profiel en het was geannuleerd... maar het geld was niet teruggestort ofzo... proberen contacteren via mail, Facebook, bellen,... oplichters... en ik heb een vermoeden dat ze niet echt zijn, de bikinis... oplichters!!!
27
Gelukkig is mijn bikini gewoon optijd binnen gekomen
26
Niemand moet hier iets bestellen oplichters je bestelling komt niet aan zonder te bellen kreeg ik niet eens een bevestiging dat ik iets besteld had en betaald en wanneer het zou komen. Ik heb gebeld toen kreeg ik een of andere nep order zelf geschreven email met mijn order nummer. Maand later niks gehoord niks ontvangen bel ik voor mij geld terug te krijgen zou dat 14 dagen duren maand veder niks gehoord ik bel net is het zogenaamd vanochtend terug gestoord. Ze zijn onbetrouwbaar baar en wanneer je ze er mee converteer zegge ze niks blijft de lijn stil grote oplichters!!!!!!!!!
25
Op 27 februari jl scheermesjes besteld en tot op heden nog niets ontvangen.
Mailtjes worden nietszeggend en standaard afgehandeld of er volgt helemaal geen reactie.
Klantenservice is onbekend begrip voor Groupactie!
24
Waardeloos! Gratis producten werden niet geleverd! Ook niet na het sturen van een e-mail. Ik koop er nooit meer!
23
Ze verkopen iets dat ze niet kunnen leveren ondertussen allerlei leugen vertellen. Mijn dochter koopt pannen die ze niet eens hebben heb deze oplichters gemaild dat ze uiterlijk 18/2/2015 geleverd moeten hebben of geld terug. Voldoen ze niet aan de voorwaarde zal ik aangifte doen wegens oplichting/valsheid in geschrifte of even een familielid van 210 cm en een meter breed langs sturen voor een incasso opdracht.

KOOP NIKS BIJ DEZE OPLICHTERS.
22
Ontevreden: te late levering, geannuleerd en 17 dagen moeten wachten op terugstorten bedrag. Dit alles heeft me minstens 7 telefoontjes gekost. Heb mij dan ook afgemeld van hun nieuwsbrief. Medewerkers klantenservice zijn overigens vriendelijk, maar dingen blijven gewoon hangen daar.
21
Is het nou wel goed of niet? Is het vertrouwen om daar te bestellen?
En alleen verzend kosten te betalen?
20
Graag wil ik zeggen dat ik al veel heb besteld bij Groupactie en altijd goed geweest tot op heden nog, ik blijf vaste klant zeker weten !!
19
Spontaan dekbedovertrek besteld. Werd beetje ongerust toen ik slechte berichten op internet las. Die ongerustheid bleek ongegrond. Mijn dekbedovertrek is bezorgd. Mooie kwaliteit! Levertijd was uiteindelijk 1,5 week. Tevreden klant.
18
Horloge 6 april besteld en betaald.
Na aantal mailtjes naar hen toe en
toezegging dat kennelijk iets fout was gegaan
zouden ze nieuw zenden...Tot 3 keer toe dan
verkeerd gegaan zeker...
Nu 4 Jui en NOG niets ontvangen.
Ik heb klacht ingediend bij Klachtenradar en eis mijn geld terug...
17
hallo iedereen,
ik ben trouwe klant bij groupactie.nl en
ik ben zeeeer tevreden over groupactie.nl
steeds de bestelde betaalde artikelen in perfecte staat ontvangen

bedankt hiervoor
grtz pat
16
Heb mijn vragen over hun oprechtheid. Gevraagde wordt niet geleverd. Niet terug te vinden omdat het niet met track and trace is verstuurd maar op hun site staat wel verzonden maar nog niet ontvangen :(
15
Ik baal ook vreselijk van Groupactie!! Ik heb 16-02-2014 een dekbedset besteld kreeg 21-02-2014 een mail dat mijn bestelling verzonden was met een track & trace nummer van DPD. daar stond als status 21-02-2014 13:57 en dat staat er nu nog steeds.ik heb gister een mail gestuurd naar groupactie hoe dat kan en waarom ik nog niets geleverd heb gekregen. als antwoord kreeg ik vanmorgen dat ze door een logistieke vertraging mijn order helaas nog niet kunnen versturen.ze verwachten dat mijn bestelling begin volgende week ter verzending aangeboden kan worden.Ik snap hier helemaal niets van waarom kreeg ik 21-02-2014 dan een mail dat het al verstuurd was. het ergst vind ik nog dat ik afgelopen zondag nog een dekbedset heb besteld want ik dacht dat het goed zat omdat mijn andere bestelling onderweg was.Mijn vertrouwen is nu vooral na alle bovenstaande ervaringen gelezen te hebben helemaal weg.dus dit waren mijn eerste 2 bestellingen maar ook meteen mijn laatste bestellingen.ben benieuwd hoe dit af gaat lopen.Ik heb nu gevraagd of ik het niet op kan halen in Haarlem maar daar zal ik wel geen antwoord op krijgen.
14
Zit al maanden te wachten op een krultang.......groupon top maar groupactie ...vette shit...
13
Krultang bestel 10-01-2014 nu anders half maand later nog niks elke keer gebelt altisten zeggen ze ja de chauffeur heb het weer verlengt met 2 week dit dat onzin geld terug mag zij ze maar die krijg je toch niet dus mensen bestel hier niet niks niet want je kan je geld net zo goed weg gooien want je krijg niks ook geen geld terug !!!
12
3-12 bestelling geplaatst, vandaag 7-1-2014(!) nog steeds geen levering.
Advies: Bestel NIET bij Groupactie!!
11
Geen levering na ruim 1 maand, na verschillende malen contact te hebben opgenomen nog altijd geen enkele reactie. Schandalig is dit!
Eerste en laatste bestelling
10
Ik heb ook de gok gewaagd en iets besteld. Vrijdag 25/10 bestelling geplaatst en betaald, vandaag 4/11 geleverd. De kleur wijkt wel een beetje af, maar verder ben ik tevreden. Als ik echter al die klachten lees, vraag ik me af of het geen gelukstreffer was? In ieder geval, vanuit mijn eigen ervaringen geen klachten, alleen maar tevreden!
9
Slecht contact met de helpdesk, verschillende malen emailcontact en na telefonisch contact zelfs weer emailcontact. Uiteindelijk toch mijn geld terug. Ik zal nooit meer iets hier kopen. Waren mooie armbanden op de foto s, maar uiteindelijk prullaria hoe ze kwamen en 1 steentje van n armband mistte zelfs (lovebracelets) Terugsturen is n opgave en kost geduld. Eerst n retournummer na aandringen want je moet binnen n bep tijd de items terugsturen ivm terug krijgen van je geld. Maar...gelukkig wel mn geld terug gekregen *10 augustus armbanden gekregen, 14 augustus teruggestuurd, 14 oktober mijn geld terug*..... Ik mistte duidelijk n bevestiging dat groupactie het retour heeft ontvangen dus dit zou voor de klant fijn zijn. Verder werd er zelfs gezegd dat op 15 aug was teruggeboekt wat niet waar was. maar ja gelukkig uiteindelijk wel mn geld terug.....
8
Zeer slechte ervaring. Heb product 3 maanden geleden product besteld en nog niets ontvangen. Loze beloftes. Heb overigens geen geld terug gekregen.
Ik bestel hier nooit meer.
7
- Geen persoonlijke antwoorden bij de klantenservice.
- stelt klanten niet goed op de hoogte.
- maakt beloftes niet waar.
- bestelling meer dan week te laat (nogsteeds niet binnen?) wel al 27 dagen geleden besteld en betaald!
- veeel meer ontevreden klanten zie facebook.
6
Te lange wachttijd. Bestelling werd zomaar geannuleerd, terwijl de betaling al was verwerkt. Klantenservice gebeld en die zagen het ook, maar hadden hier geen antwoord op. Vervolgens hebben ze mijn bestelling opnieuw ingevoerd, en wacht ik sinds die tijd al weer 4 weken. Beetje service zit er niet in. Vervolgens bel ik gister weer, en geven ze een snel antwoord dat de bestelling deze week wordt verzonden. Terwijl,de afleverdatum volgens de site al weer is verstreken. Slechte afhandeling, ik bestel hier niet meer.
5
Dramatisch slecht bedrijf bij de service, garantie kun je naar fluiten, als je iets retouneerd kun je naar je geld fluiten, dat krijg je simpelweg nooit terug.
Ik raad iedereen aan hier nooit iets te kopen!
4
Begin januari een Mini PC Allwinner Android 4.0 bestled.
Na regelmatig kontact via de mail en opnieuw beloofde toezending van het apparaat, tot op heden eind februari nog steeds niets ontvangen.

Een heel slecht bedrijf als je het mij vraagd.

Veel beloven en niks doen.
Alleeen geld opstrijken.
3
snel geleverd
€19,95 ipv €39,95 - Bescherm uw iPhone 4(S) en laad het toestel onderweg op met deze externe batterij en hardcase cover!
maar het werkt niet en voor garantie zijn ze niet te bereiken
2
Leuke site, leuke aanbiedingen.
Laatst zelfs een gratis iPhone hoesje besteld !
1
SPAMMERS!!!

Elke dag krijg ik mail van Groupactie.nl, terwijl ik mij daar nooit heb aangemeld
naar boven

Voeg uw review toe

Uw naam:
Review:
  Het woord ter controle. Alleen kleine letters en geen spaties.
Woord controle:
naar boven

Website Groupactie.nl

Groupactie biedt dagelijks nieuwe en meerdere deals aan door heel Nederland. Deze deals kun jij in de vorm van een cadeaubon bemachtigen op de Groupactie website. De kortingsbonnen zijn vaak voor iedereen interessant.

Uw ervaring met Groupactie.nl

U kunt hierboven uw ervaring geven over Groupactie.

Geef uw cijfer voor de geleverde service, of voor het bestelgemak.

Bent u tevreden met de actie?

 

 
naar boven naar boven
naar boven

Beoordeel deze website!

Laatste 5 reviews

Rolgordijnenexpert.nl L. Oortwijn
2016-10-24 / 09:58
Mooie rolgordijnen gekregen en levering was snel. Toppie!
Los-Toestel.com Jochemb
2016-10-24 / 06:56
Na bestelling in eerste instantie een Iphone 5S ontvangen die in een goede staat verkeerde. Binnen zes maanden begon.....
Hotelgiftcard.com Vermeeren
2016-10-11 / 12:26
Hotelgiftcard van onze kinderen ontvangen. Wilden boeken maar de prijs via de hotelwebsite voor een nacht is €255 en.....
Kamerstunt.nl anoniempje
2016-10-09 / 19:55
Oplichters van het grootste formaat. Als je eenmaal een account hebt duurt inloggen elke keer 10 min. verder is het.....
Partykleding4u.nl Simon jansen
2016-10-05 / 14:48
Super snelle levering